Składniki:
kapusta pekińska | 1 szt |
kostka rosołowa | 2 szt |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 20 dag |
masło | 1 łyzka |
marchewka | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
filet z kurczaka | 1 pieczony |
ryż | 1 (ugotowany) |
kapusta pekińska | 1 szt |
kostka rosołowa | 2 szt |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 20 dag |
masło | 1 łyzka |
marchewka | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
filet z kurczaka | 1 pieczony |
ryż | 1 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: