Składniki:
permezan | 1,5 szklanki |
pomidor | 4 sztuki |
sok z cytyny | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
muszatrda | 1,5 łyzki |
ocet | 3 łyżeczki |
oliwa | 75 ml |
lód | 1 sztuka |
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat | 2 łyżki |
permezan | 1,5 szklanki |
pomidor | 4 sztuki |
sok z cytyny | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
muszatrda | 1,5 łyzki |
ocet | 3 łyżeczki |
oliwa | 75 ml |
lód | 1 sztuka |
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: