Składniki:
makaron rurki | 25 dag |
papryka czerwona | 1 sztuka |
oliwa | 3 łyżki |
bulion | 70 ml |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
brokuł | 1 sztuka |
parmezan starty | 1/2 szklanki |
makaron rurki | 25 dag |
papryka czerwona | 1 sztuka |
oliwa | 3 łyżki |
bulion | 70 ml |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
brokuł | 1 sztuka |
parmezan starty | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: