Składniki:
kapusta czerwona | 1 kg. |
pomidory zielone i czerwone | po 1 kg. |
cebula | 1/2 kg. |
ogórki świeże | 1 kg. |
Syrop: | |
ocet 10 % | 3 szkl. |
cukier | 1/2 kg. |
Gorczyca biała cała Prymat | 1/2 łyżeczki |
jabłko winne | 1 kilka szt. |
kapusta czerwona | 1 kg. |
pomidory zielone i czerwone | po 1 kg. |
cebula | 1/2 kg. |
ogórki świeże | 1 kg. |
Syrop: | |
ocet 10 % | 3 szkl. |
cukier | 1/2 kg. |
Gorczyca biała cała Prymat | 1/2 łyżeczki |
jabłko winne | 1 kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: