Składniki:
marchew | 1 kg. |
kapusta biała | 2 kg. |
ogórki świeże | 1 kg. |
pomidory | 1 kg. |
papryka czerwona | 1 kg. |
jabłko kwaśne | 1 kg. |
sól | 3 łyżki płaskie |
cukier | 1/2 szkl. |
oliwa | 1 szkl. |
ocet 10 % | 1 szkl. |
marchew | 1 kg. |
kapusta biała | 2 kg. |
ogórki świeże | 1 kg. |
pomidory | 1 kg. |
papryka czerwona | 1 kg. |
jabłko kwaśne | 1 kg. |
sól | 3 łyżki płaskie |
cukier | 1/2 szkl. |
oliwa | 1 szkl. |
ocet 10 % | 1 szkl. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: