Przepis i sposób przygotowania na: sałatka tęczowa
Sos :
sok z limonki mieszamy z octem, miodem płynnym i oliwą, musztardą i posiekaną miętą. Zalewamy sałate, mieszamy posypujemy słonecznikiem.
Idealna z pieczoną pagietką
mieszanka sałat | 1 szt |
gruszka | 1 szt |
jabłko | 1 |
sok z limonki | 2 łyżki |
miód płynny | 2 łyżki |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżka |
ocet winny | 1 łyżeczka |
słonecznik łuskany | 3 łyżki |
ser mozarella | 1 |
gałązk miety | 1 |
sok z cytryny | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: