Składniki:
gotowana kura | 75 dag |
zielona fsolka szparagowa | 50 dag |
pomidory | 4 szt |
ocet winny | 2 łyżki |
słodka śmietana | 250 ml |
majonez | 3 łyżki |
ostra musztarda | 1 łyżeczka |
cukier | 1/2 łyżeczki |
sól, pieprz | |
cebula | 1 szt |
gotowana kura | 75 dag |
zielona fsolka szparagowa | 50 dag |
pomidory | 4 szt |
ocet winny | 2 łyżki |
słodka śmietana | 250 ml |
majonez | 3 łyżki |
ostra musztarda | 1 łyżeczka |
cukier | 1/2 łyżeczki |
sól, pieprz | |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: