Składniki:
różnokolorowej papryki | 6 sztuk |
białej fasoli | 1 puszka |
żółtego sera | 20 dag |
cebula | 1 szt |
siemkanej natki pietruszki | 3 łyżki |
majonezu | 1/2 szklanki |
śmietany | 1/2 szklanki |
musztardy | 1 łyżka |
sok | z cytryny |
cukier | sól pieprz |
różnokolorowej papryki | 6 sztuk |
białej fasoli | 1 puszka |
żółtego sera | 20 dag |
cebula | 1 szt |
siemkanej natki pietruszki | 3 łyżki |
majonezu | 1/2 szklanki |
śmietany | 1/2 szklanki |
musztardy | 1 łyżka |
sok | z cytryny |
cukier | sól pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: