Przepis i sposób przygotowania na: Salceson z dzika
Kroki postępowania
![Krok 1 - Salceson z dzika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-z-dzika1-2.jpg)
![Krok 2 - Salceson z dzika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-z-dzika2-2.jpg)
![Krok 3 - Salceson z dzika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-z-dzika3-2.jpg)
![Krok 4 - Salceson z dzika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-z-dzika4-2.jpg)
![Krok 5 - Salceson z dzika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-z-dzika5-2.jpg)
![Krok 6 - Salceson z dzika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-z-dzika6-2.jpg)
![Krok 7 - Salceson z dzika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-z-dzika7-2.jpg)
![Krok 8 - Salceson z dzika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-z-dzika8-2.jpg)
![Krok 9 - Salceson z dzika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-z-dzika9-2.jpg)
![Krok 10 - Salceson z dzika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-z-dzika10-2.jpg)
![Krok 11 - Salceson z dzika foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-z-dzika0-2.jpg)
głowa dzika | 1 |
głowa wieprzowa | 1 |
serce dzika | 1 |
wątroba dzika | 15 dag |
sól do smaku | 3 łyżki |
ziele angielskie | 5 |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 |
skóra wieprzowa | 10 dag |
czosnek | 2 główki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
ziele angielskie | 15 sztuk |
Liść laurowy suszony Prymat | 15 sztuk |
żeberka | |
karkówka | 20 z dzika |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: