Przepis i sposób przygotowania na: Sardyńska zupa selerowa
Kroki postępowania
Warzywa z mięsem smażyć na oleju 3-4 minuty, stale mieszając.
![Krok 1 - Sardyńska zupa selerowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sardynska-zupa-selerowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Sardyńska zupa selerowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sardynska-zupa-selerowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Sardyńska zupa selerowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sardynska-zupa-selerowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Sardyńska zupa selerowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sardynska-zupa-selerowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Sardyńska zupa selerowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sardynska-zupa-selerowa5-2.jpg)
cebula | 1 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
marchew | 1 szt |
oliwa | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
seler naciowy | 30 dag |
gorąca woda | 750 ml |
Papryka ostra mielona Prymat | 0,25 łyżeczki |
chleb tostowy | 1 kromka |
masło | 1 łyżeczka |
ser żółty | 5 dag - pecorino |
mięso wieprzowe | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: