Przepis i sposób przygotowania na: SCHAB DUSZONY
Kroki postępowania
![Krok 1 - SCHAB DUSZONY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-duszony1-2.jpg)
![Krok 2 - SCHAB DUSZONY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-duszony2-2.jpg)
![Krok 3 - SCHAB DUSZONY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-duszony3-2.jpg)
![Krok 4 - SCHAB DUSZONY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-duszony4-2.jpg)
schab bez kości | 800 g |
cebula | 1 szt |
mąka | 1/2 szklanki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa do mięs Prymat | 1 łyżeczka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: