Przepis i sposób przygotowania na: Schab duszony z powidłami śliwkowymi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab duszony z powidłami śliwkowymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-duszony-z-powidlami-sliwkowymi1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab duszony z powidłami śliwkowymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-duszony-z-powidlami-sliwkowymi2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab duszony z powidłami śliwkowymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-duszony-z-powidlami-sliwkowymi3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab duszony z powidłami śliwkowymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-duszony-z-powidlami-sliwkowymi0-2.jpg)
schab bez kości | 1,5 kg |
czosnek ząbki | 2 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
powidła śliwkowe | 4 łyżki |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: