Przepis i sposób przygotowania na: Schab faszerowany mięsem i marchewką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab faszerowany mięsem i marchewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-faszerowany-miesem-i-marchewka1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab faszerowany mięsem i marchewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-faszerowany-miesem-i-marchewka2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab faszerowany mięsem i marchewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-faszerowany-miesem-i-marchewka3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab faszerowany mięsem i marchewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-faszerowany-miesem-i-marchewka4-2.jpg)
![Krok 5 - Schab faszerowany mięsem i marchewką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-faszerowany-miesem-i-marchewka0-2.jpg)
schab bez kości | 1,5 kg |
łopatka wieprzowa | 40 dkg |
marchew | 3 sztuki |
sól | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | 3 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: