Przepis i sposób przygotowania na: Schab gotowany w warzywnym bulionie podany z sosem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab gotowany w warzywnym bulionie podany z sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-gotowany-w-warzywnym-bulionie-podany-z-sosem1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab gotowany w warzywnym bulionie podany z sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-gotowany-w-warzywnym-bulionie-podany-z-sosem2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab gotowany w warzywnym bulionie podany z sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-gotowany-w-warzywnym-bulionie-podany-z-sosem3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab gotowany w warzywnym bulionie podany z sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-gotowany-w-warzywnym-bulionie-podany-z-sosem4-2.jpg)
schab bez kości | 4 plastry |
olej | 2 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
wywar warzywny | 500 ml |
kostki rosołowe (warzywne albo drobiowe) | 1 domowa bulionetka z warzyw |
śmietana do zup | 100 ml |
mąka | 1-1,5 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 2-3 ziarenka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: