Przepis i sposób przygotowania na: Schab marynowany smażony w klasycznej panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab marynowany smażony w klasycznej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-marynowany-smazony-w-klasycznej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab marynowany smażony w klasycznej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-marynowany-smazony-w-klasycznej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab marynowany smażony w klasycznej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-marynowany-smazony-w-klasycznej-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab marynowany smażony w klasycznej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-marynowany-smazony-w-klasycznej-panierce4-2.jpg)
schab bez kości | 6 plastrów |
jajko | 3 szt |
jogurt naturalny | 100 ml |
sól i pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej kokosowy | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: