Przepis i sposób przygotowania na: Schab mexicana na cebulce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab mexicana na cebulce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-mexicana-na-cebulce1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab mexicana na cebulce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-mexicana-na-cebulce2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab mexicana na cebulce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-mexicana-na-cebulce3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab mexicana na cebulce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-mexicana-na-cebulce4-2.jpg)
kotlety schabowe | 2 sztuki |
warzywa mrożone | 8 łyżek- mieszanka meksykańska |
cebula | 1 duża sztuka |
ketchup łagodny | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: