Przepis i sposób przygotowania na: Schab otulony ziołami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab otulony ziołami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-otulony-ziolami1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab otulony ziołami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-otulony-ziolami2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab otulony ziołami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-otulony-ziolami3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab otulony ziołami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-otulony-ziolami4-2.jpg)
schab bez kości | 1,5 kg |
czosnek | 3 ząbki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
musztarda dijon | 1 łyżka |
pieprz | 1 łyżeczka |
czubrica zielona | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
olej | 2 łyżki |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: