Przepis i sposób przygotowania na: schab pieczony w maślance z jabłkiem i cebulą
Kroki postępowania
![Krok 1 - schab pieczony w maślance z jabłkiem i cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-w-maslance-z-jablkiem-i-cebula1-2.jpg)
![Krok 2 - schab pieczony w maślance z jabłkiem i cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-w-maslance-z-jablkiem-i-cebula2-2.jpg)
![Krok 3 - schab pieczony w maślance z jabłkiem i cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-w-maslance-z-jablkiem-i-cebula3-2.jpg)
![Krok 4 - schab pieczony w maślance z jabłkiem i cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pieczony-w-maslance-z-jablkiem-i-cebula4-2.jpg)
schab bez kości | 1 kg |
cebula biała | 3 sztuki |
jabłka | 2 sztuki |
maślanka | 1 litr |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
sól do smaku | |
pieprz | |
płatki suszonych pomidorów | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: