Przepis i sposób przygotowania na: Schab z grilla
Kroki postępowania
Natrzeć mięso marynatą. Ułożyć w szklanym naczyniu, przykryć i wstawić do lodówki na 12 godzin.
![Krok 1 - Schab z grilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-grilla1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab z grilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-grilla2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab z grilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-grilla3-2.jpg)
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1 łyżeczka |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżeczka |
syrop cukrowy | 1/2 łyżeczki |
ząbek czosnku | 1 szt |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
olej | 2 łyżki |
schab bez kości | 360 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: