Przepis i sposób przygotowania na: Schab z grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-grzybami9-2.jpg)
![Krok 2 - Schab z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-grzybami10-2.jpg)
![Krok 3 - Schab z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-grzybami11-2.jpg)
![Krok 4 - Schab z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-grzybami12-2.jpg)
![Krok 5 - Schab z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-grzybami13-2.jpg)
![Krok 6 - Schab z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-grzybami14-2.jpg)
schab bez kości | 1-2 kg |
grzyby suszone | 1,5 szkl |
cebula | 2 szt |
kostka rosołowa | 1 szt |
woda | 3 szkl |
sól do smaku | |
pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
oliwa | 5-6 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: