Przepis i sposób przygotowania na: Schab z jabłkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-jablkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-jablkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-jablkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Schab z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-jablkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Schab z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-z-jablkami0-2.jpg)
schab bez kości | 1 1/2 kg |
oliwa | 3-4 łyżki |
sól do smaku | |
Rozmaryn suszony Prymat | 2 łyżki |
imbir | 1 łyżeczka |
jabłka | 3-4 sztuki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: