Przepis i sposób przygotowania na: Schab z jajkiem
W schabie robimy dziurę na całej jego długości, w środek schabu wkładamy ugotowane jajka.
Schab smarujemy oliwą i posypujemy przyprawami.
Pieczemy w temperaturze 180 stopni ok 1,5 godz.
schab bez kości | 1,5 kg |
jajka ugotowane na twardo | ok.5-7 szt |
oliwa | 4 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: