Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe po włosku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowe po włosku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-po-wlosku1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe po włosku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-po-wlosku2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowe po włosku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-po-wlosku3-2.jpg)
kotlety schabowe z kością | 2 szt |
pieczarki | 4 szt |
cebula | 1 szt |
oliwa z suszonych pomidorów | 2 łyżki |
warzywa na patelnię włoskie | 450 g |
groszek konserwowy | 1/2 puszki |
oregano | 1/2 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Czosnek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
oregano świeże | 1 gałązka |
bazylia świeża | 6 listków |
mąka | 100 g |
majonez tradycyjny | 2 łyżeczki |
jajko | 2 szt |
mleko | 2 łyżeczki |
sól i pieprz |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: