Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe w panierce z parmezanem i tymiankiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowe w panierce z parmezanem i tymiankiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-panierce-z-parmezanem-i-tymiankiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe w panierce z parmezanem i tymiankiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-panierce-z-parmezanem-i-tymiankiem2-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 3 - Schabowe w panierce z parmezanem i tymiankiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-w-panierce-z-parmezanem-i-tymiankiem3-2.jpg)
schab bez kości | 2 plastry |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
parmezan | 30 gram |
Tymianek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
pieprz | |
sól | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: