Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe z pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowe z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-z-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowe z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-z-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowe z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-z-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowe z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-z-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Schabowe z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-z-pieczarkami5-2.jpg)
![Krok 6 - Schabowe z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowe-z-pieczarkami6-2.jpg)
schab bez kości | 6 plastrów |
jajko | 2 szt |
pieczarki | 15 dag |
sól i pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
cebula | 1 sztuka |
masło | 1 łyżka |
ketchup pikantny | 6 łyżek |
natka pietruszki | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: