Składniki:
łodyga selera | 2 garście |
masło | 2 łyżki |
woda | 1 szkl. |
cukier brązowy | 1 łyżki |
skrobia kukurydziana | 1 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka zielona | 1 szkl. |
ocet | 2 łyżka |
cebula | 4 garście |
łodyga selera | 2 garście |
masło | 2 łyżki |
woda | 1 szkl. |
cukier brązowy | 1 łyżki |
skrobia kukurydziana | 1 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka zielona | 1 szkl. |
ocet | 2 łyżka |
cebula | 4 garście |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: