Przepis i sposób przygotowania na: ser smażony z dodatkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - ser smażony z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ser-smazony-z-dodatkami1-2.jpg)
Polecam dwukrotne panierowanie
![Krok 2 - ser smażony z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ser-smazony-z-dodatkami2-2.jpg)
![Krok 3 - ser smażony z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ser-smazony-z-dodatkami3-2.jpg)
![Krok 4 - ser smażony z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ser-smazony-z-dodatkami4-2.jpg)
![Krok 5 - ser smażony z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ser-smazony-z-dodatkami5-2.jpg)
ser żółty | 250 gramów |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: