Przepis i sposób przygotowania na: Sernik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik266-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik267-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik268-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik269-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik265-2.jpg)
margaryna | 35 dag |
mąka | 20 dag. |
jajko | 9 sztuka |
śmietana | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier | 3 łyżki |
cukier puder | 2 szklanki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
budyń waniliowy | 2 opakowania |
śnieżka | 1 opakowanie |
ser biały | 1,5 kg. |
rodzynki | 1 oopaowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: