Przepis i sposób przygotowania na: Sernik
Kroki postępowania
Schłodzone ciasto - pierwszą część trzemy na tarce o grubych oczkach wprost na dno blachy (całe dno blachy musi być zakryte).
margaryna | 1 kostka |
cukier | 200 gram |
mąka | 370 gram |
jajko | 1 sztuka |
kakao | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
Masa serowa | |
jajko | 4 sztuki |
cukier | 300 gram |
cukier waniliowy | |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
twaróg | 1 (na sernik) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: