Przepis i sposób przygotowania na: Sernik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik147-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik148-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik149-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik150-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik151-2.jpg)
![Krok 6 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik152-2.jpg)
mąka | 500 g |
cukier | 200 g |
margaryna | 200 g |
jajko | 2 szt |
miód | 2 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 2 łyżeczki |
mleko | 2 łyżeczki |
orzechy włoskie | 400 g |
margaryna | 150 g |
cukier | 150 g |
miód | 2 łyżki |
twaróg | 1 kg |
cukier | 1 szkl |
margaryna | 100 g |
cukier waniliowy | 2 op |
jajko | 4 szt |
budyń śmietankowy | 1 szt |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
mleko | 1/2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: