Przepis i sposób przygotowania na: sernik kokosowy na zimno z mandarynkami i galaretką na biszkoptach...
Kroki postępowania
tortownica 22 cm, wyłożona folią spożywczą - na dnie poukładać biszkopty, dać sernik i łyżką przygnieść do dna
serek mascarpone | 500 gram |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2,5 łyżki |
cukier puder | 3 łyżki |
śmietana 30% | 200 ml |
aromat pomarańczowy | 1/2 łyżeczki |
wiórki kokosowe | 3/4 szklanki |
biszkopty okrągłe | 150 gram |
mandarynki | 6 sztuk |
galaretka pomarańczowa | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: