Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno z cukiniową masą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik na zimno z cukiniową masą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-cukiniowa-masa1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik na zimno z cukiniową masą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-cukiniowa-masa2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik na zimno z cukiniową masą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-cukiniowa-masa3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik na zimno z cukiniową masą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-cukiniowa-masa4-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik na zimno z cukiniową masą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-cukiniowa-masa5-2.jpg)
![Krok 6 - Sernik na zimno z cukiniową masą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-zimno-z-cukiniowa-masa0-2.jpg)
cukinia | 2 sztuki |
galaretka agrestowa | 2 |
cukier | 1 łyżka |
mascarpone | 250 gram |
śmietana | 500 ml |
cukier puder | 0.5 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyzeczki |
galaretka truskawkowa | 2 |
biszkopty okrągłe | 25 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: