Przepis i sposób przygotowania na: Sernik pomarańczowy na zimno
Kroki postępowania
Rozpuścić w kąpieli wodnej lub w mikrofalówce.
![Krok 1 - Sernik pomarańczowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-pomaranczowy-na-zimno10-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik pomarańczowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-pomaranczowy-na-zimno11-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik pomarańczowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-pomaranczowy-na-zimno12-2.jpg)
Można przed stężeniem masę udekorować dowolnie.
![Krok 4 - Sernik pomarańczowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-pomaranczowy-na-zimno9-2.jpg)
dżem pomarańczowy | 4-5 łyżek |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
jajko | 3 duże |
galaretka pomarańczowa | 1 op. |
aromat pomarańczowy | do smaku |
cukier puder | do smaku |
mleko | 150 ml |
twaróg | 1/2 kg (półtłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: