Przepis i sposób przygotowania na: Sernik puszysty Emi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik puszysty Emi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-puszysty-emi3-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik puszysty Emi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-puszysty-emi5-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik puszysty Emi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-puszysty-emi4-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik puszysty Emi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-puszysty-emi6-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik puszysty Emi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-puszysty-emi2-2.jpg)
![Krok 6 - Sernik puszysty Emi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-puszysty-emi1-2.jpg)
![Krok 7 - Sernik puszysty Emi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-puszysty-emi7-2.jpg)
![Krok 8 - Sernik puszysty Emi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-puszysty-emi0-2.jpg)
margaryna | 1/2 kostki |
cukier waniliowy | 3 |
jajko | 9 |
mąka pszenna | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
twaróg | 1 kg |
olej roślinny | 3/4 szklanki |
mleko | 1 szklanka |
cukier | 1,5 szklanki |
płatki migdałowe | 1 garść |
czekolada mleczna | 3 paski |
rodzynki | 1 garść |
budyń śmietankowy | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: