Przepis i sposób przygotowania na: Shoarma w sosie własnym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Shoarma w sosie własnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/shoarma-w-sosie-wlasnym1-2.jpg)
![Krok 2 - Shoarma w sosie własnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/shoarma-w-sosie-wlasnym2-2.jpg)
PROPOZYCJA PODANIA
Z tostami jako sos do maczania lub do ziemniaków.
![Krok 3 - Shoarma w sosie własnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/shoarma-w-sosie-wlasnym0-2.jpg)
shoarma | 300 gram |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
wrzątek | 400 ml |
Pieprz biały mielony Prymat | |
sól | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: