Przepis i sposób przygotowania na: Skórka pomelo w syropie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Skórka pomelo w syropie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skorka-pomelo-w-syropie1-2.jpg)
![Krok 2 - Skórka pomelo w syropie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skorka-pomelo-w-syropie2-2.jpg)
![Krok 3 - Skórka pomelo w syropie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skorka-pomelo-w-syropie3-2.jpg)
![Krok 4 - Skórka pomelo w syropie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skorka-pomelo-w-syropie4-2.jpg)
![Krok 5 - Skórka pomelo w syropie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skorka-pomelo-w-syropie5-2.jpg)
![Krok 6 - Skórka pomelo w syropie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skorka-pomelo-w-syropie6-2.jpg)
Pod koniec dodać sok z cytryny.
![Krok 7 - Skórka pomelo w syropie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skorka-pomelo-w-syropie7-2.jpg)
Odwrócić dben do góry i pozostawić na 15 minut, aż pokrywką sądzie - odwrócić i pozostawić do ostygnięcia.
![Krok 8 - Skórka pomelo w syropie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skorka-pomelo-w-syropie8-2.jpg)
pomelo | skórka z całego owocu |
woda | 1 szkl. |
cukier | 1 szkl. |
sok z cytryny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: