Przepis i sposób przygotowania na: skrzydełka panierowane
Kroki postępowania
![Krok 1 - skrzydełka panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydelka-panierowane1-2.jpg)
![Krok 2 - skrzydełka panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydelka-panierowane2-2.jpg)
![Krok 3 - skrzydełka panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydelka-panierowane0-2.jpg)
skrzydełka kurczaka | 2 szt. |
czosnek | 2-3 ząbki |
liść lautowy | 1 szt. |
ziele angielskie | 2 kulki |
jajko | 1 szt. |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
olej | do smażenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: