Przepis i sposób przygotowania na: Śląski żurek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śląski żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slaski-zurek1-2.jpg)
![Krok 2 - Śląski żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slaski-zurek2-2.jpg)
![Krok 3 - Śląski żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slaski-zurek3-2.jpg)
![Krok 4 - Śląski żurek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slaski-zurek4-2.jpg)
ziemniaki | 1 kg |
kiełbasa zwyczajna | 1 laska |
żeberka wędzone | 300 gram |
ziele angielskie | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 sztuki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | szczypta |
ząbki czosnku | 5 sztuk |
żurek | 0,5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: