Składniki:
filety z matjasa | 4 |
jabłka | 2 |
cebula | 1 |
koperek | 1/2 pęczka |
gęsta śmietana | 200 ml |
czarny pieprz | 1/2 łyżeczki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
cukier | 1/2 łyżeczka |
chrzan | 2 łyżki |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/3 łyżeczki |
filety z matjasa | 4 |
jabłka | 2 |
cebula | 1 |
koperek | 1/2 pęczka |
gęsta śmietana | 200 ml |
czarny pieprz | 1/2 łyżeczki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
cukier | 1/2 łyżeczka |
chrzan | 2 łyżki |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: