Składniki:
mleko | 1/2 szkl |
migdały sparzone i bez skórki | 100 g |
rodzynki | 100 g |
sliwki marynowane | 10 szt |
margaryna | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
cukier | |
sól | |
wino białe wytrawne | 3/4 szkl |
śledzie | 1 kg |
mleko | 1/2 szkl |
migdały sparzone i bez skórki | 100 g |
rodzynki | 100 g |
sliwki marynowane | 10 szt |
margaryna | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
cukier | |
sól | |
wino białe wytrawne | 3/4 szkl |
śledzie | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: