Przepis i sposób przygotowania na: Ślimaczki z ciasta francuskiego
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ślimaczki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slimaczki-z-ciasta-francuskiego1-2.jpg)
![Krok 2 - Ślimaczki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slimaczki-z-ciasta-francuskiego2-2.jpg)
![Krok 3 - Ślimaczki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slimaczki-z-ciasta-francuskiego3-2.jpg)
![Krok 4 - Ślimaczki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slimaczki-z-ciasta-francuskiego4-2.jpg)
![Krok 5 - Ślimaczki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slimaczki-z-ciasta-francuskiego5-2.jpg)
![Krok 6 - Ślimaczki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slimaczki-z-ciasta-francuskiego6-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
serek śmietankowy | 1 opakowanie |
cebula | 1 |
szczypiorek | pęczek |
wędlina | 200-250 gram |
ser żółty | 120 gram |
ketchup łagodny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: