Przepis i sposób przygotowania na: Śliwkowiec
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śliwkowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sliwkowiec1-2.jpg)
![Krok 2 - Śliwkowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sliwkowiec2-2.jpg)
![Krok 3 - Śliwkowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sliwkowiec3-2.jpg)
![Krok 4 - Śliwkowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sliwkowiec4-2.jpg)
![Krok 5 - Śliwkowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sliwkowiec5-2.jpg)
![Krok 6 - Śliwkowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sliwkowiec6-2.jpg)
![Krok 7 - Śliwkowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sliwkowiec7-2.jpg)
![Krok 8 - Śliwkowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sliwkowiec8-2.jpg)
śliwki | 50 połówek |
masło | 250 g |
cukier | 240 g |
mąka pszenna | 600 g |
cukier wanilinowy | 1 torebka |
proszek do pieczenia | 2,5 łyżeczki |
sól | 2 szczypty |
jajko | 6 szt |
cukier puder | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: