Przepis i sposób przygotowania na: smażone kalmary
Kroki postępowania
![Krok 1 - smażone kalmary foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-kalmary1-2.jpg)
![Krok 2 - smażone kalmary foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-kalmary2-2.jpg)
![Krok 3 - smażone kalmary foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-kalmary3-2.jpg)
kalmary | 0,5 kg |
oliwa | do smażenia |
mąka | 1 łyżeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 3 łyżeczki |
sok z cytryny | 4 łyżeczki |
mleko | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: