Przepis i sposób przygotowania na: SMAŻONE KANIE W PIKANTNEJ PANIERCE
Kroki postępowania
![Krok 1 - SMAŻONE KANIE W PIKANTNEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-kanie-w-pikantnej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - SMAŻONE KANIE W PIKANTNEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-kanie-w-pikantnej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - SMAŻONE KANIE W PIKANTNEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-kanie-w-pikantnej-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - SMAŻONE KANIE W PIKANTNEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-kanie-w-pikantnej-panierce4-2.jpg)
![Krok 5 - SMAŻONE KANIE W PIKANTNEJ PANIERCE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-kanie-w-pikantnej-panierce5-2.jpg)
kanie | 250 gram |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
masło klarowane | 3 łyżki |
Czosnek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/4 łyżeczki |
pieprz | 1/4 łyżeczki |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: