Przepis i sposób przygotowania na: Smażony halibut z bazyliowym masłem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Smażony halibut z bazyliowym masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-halibut-z-bazyliowym-maslem0-2.jpg)
![Krok 2 - Smażony halibut z bazyliowym masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-halibut-z-bazyliowym-maslem1-2.jpg)
![Krok 3 - Smażony halibut z bazyliowym masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-halibut-z-bazyliowym-maslem2-2.jpg)
![Krok 4 - Smażony halibut z bazyliowym masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-halibut-z-bazyliowym-maslem3-2.jpg)
![Krok 5 - Smażony halibut z bazyliowym masłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-halibut-z-bazyliowym-maslem4-2.jpg)
filety z halibuta | 2 sztuki |
olej do smażenia | |
mąka pszenna | do obtoczenia |
masło | 2 łyżeczki |
bazylia świeża | 1/2 garści |
czosnek | 1 ząbek |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: