Przepis i sposób przygotowania na: Soczysta polędwiczka w cieście francuskim
Całość zapiekamy w 180 C około 40-45 minut na blaszce natartej olejem roślinnym.
Mięso jest kruche i delikatne.
Musztarda kremska Prymat | 5 łyżeczek |
ocet winny | 1 łyżka |
pieprz | 1 szczypta |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
oliwki czarne | 4 szt |
papryka konserwowa | 1 szt |
ser feta | 1 gruby plaster |
polędwica | 1 szt |
oliwki zielone | 5 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: