Przepis i sposób przygotowania na: Sola w zalewie octowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sola w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sola-w-zalewie-octowej1-2.jpg)
![Krok 2 - Sola w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sola-w-zalewie-octowej2-2.jpg)
![Krok 3 - Sola w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sola-w-zalewie-octowej3-2.jpg)
![Krok 4 - Sola w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sola-w-zalewie-octowej4-2.jpg)
![Krok 5 - Sola w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sola-w-zalewie-octowej5-2.jpg)
![Krok 6 - Sola w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sola-w-zalewie-octowej0-2.jpg)
filety z Soli | 1 kg |
ocet | 1/2 litra |
woda | 1 1/2 litra |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
sok z cytryny | 50 ml |
marchew | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 10 ziarenek |
jaja | 2 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 6 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: