Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty
Kroki postępowania
![Krok 1 - Surówka z czerwonej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-czerwonej-kapusty86-2.jpg)
![Krok 2 - Surówka z czerwonej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-czerwonej-kapusty87-2.jpg)
![Krok 3 - Surówka z czerwonej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-czerwonej-kapusty88-2.jpg)
![Krok 4 - Surówka z czerwonej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-czerwonej-kapusty89-2.jpg)
![Krok 5 - Surówka z czerwonej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-czerwonej-kapusty90-2.jpg)
woda | |
kapusta czerwona | 1 kg |
cukier | 1 łyżka |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
olej | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
jabłka | 1 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: