Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej, rzodkiewki, papryki z pestkami granatu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Surówka z kapusty pekińskiej, rzodkiewki, papryki z pestkami granatu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kapusty-pekinskiej-rzodkiewki-papryki-z-pestkami-granatu2-2.jpg)
![Krok 2 - Surówka z kapusty pekińskiej, rzodkiewki, papryki z pestkami granatu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kapusty-pekinskiej-rzodkiewki-papryki-z-pestkami-granatu3-2.jpg)
![Krok 3 - Surówka z kapusty pekińskiej, rzodkiewki, papryki z pestkami granatu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kapusty-pekinskiej-rzodkiewki-papryki-z-pestkami-granatu1-2.jpg)
![Krok 4 - Surówka z kapusty pekińskiej, rzodkiewki, papryki z pestkami granatu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kapusty-pekinskiej-rzodkiewki-papryki-z-pestkami-granatu0-2.jpg)
kapusta pekińska | 1/2 szt |
rzodkiewki | 8 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
jogurt naturalny | 300 ml |
sos koperkowy | 1 op. |
granat | 1/2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: