Przepis i sposób przygotowania na: Szarlotka cytrynowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szarlotka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-cytrynowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Szarlotka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-cytrynowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Szarlotka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-cytrynowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Szarlotka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-cytrynowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Szarlotka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-cytrynowa5-2.jpg)
![Krok 6 - Szarlotka cytrynowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-cytrynowa6-2.jpg)
margaryna | 250 g |
mąka pszenna | 3 szklanki |
jaja | 3 sztuki |
cukier | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | |
skórka z cytryny | 1 sztuka |
jabłka | 1,5 kg |
cynamon Prymat | 2 łyzki |
cukier waniliowy | 1 łyzka |
cukier | w zależności od kwasowości jabłe |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: